luni, 9 februarie 2009

tunete si pisat

ieri sau alaltaieri a plouat cu soare. si fu curcubeu si fu foarte dragut si lumea a iesit sa filmeze sa faca poze sa se bucure de eveniment. eu vreau tunete nene. sigur, curcubeu e curcubeu, da la o adica, curcubeu se indreapta de spate si se caca pe el in fata unui tunet bun. sa vina sfantu ilie sau cine pula mea da cu biciun cer. haide nene! biciu!

beau o chimicala ordinara. se numeste allegria cu zmeura. un cacat. in curand o sa ma ia o pisare teribila. daca se intampla chiar in timpul acestui post inseamna ca aveti noroc. daca nu, nu.

ma simt mai bine in ultimele zile. mam uitat la porcaria de benjamin button(nu e neaparat o porcarie. e o porcarie in contrast cu bijuteria de film la care se refera majoritatea oligofrenilor) si mia placut asa putin. foarte putin. aproape deloc. deloc.

ma enerveaza ca cand scriu imi salveaza automat si imi clipoceste fereastra si-mi vine sa trag o criza de epilepsie numa ca sa-i dau in judecata pe google. iar a facut. ce mare cacat nene? asta e, ti se restarteaza rabla, incepi de la capat. uiti? ceai ma nene, nu uiti. tie lene sa mai tastezi 5 minute? realizeaza ca nu sapi canalu dunare-marea neagra si ca doar iti misti degetele alea jegoase.

vreau tunete bai. vreau "big fuck off shiny ones". vreau dalea care deja nu mai sunt amuzante. cand deja te temi pentru ceva. il auzi, te trezeste din somn si teai cam speriat. asta e realitatea, te sperii de un sunet care nare ce sati faca. carevasazica sunete care te sperie irational. care trezesc animalu haituit din tine. care invie atavismele. sa vina atavismele!

si tot nam fugit sa ma pis. vas fi spus daca mas fi dus, naveti de ce sa naveti incredere.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ma enervezi.
:X