duminică, 8 martie 2009

pdl-psd mancatias pula ta

nu vreau sa scriu nimic dar vreau sa scriu ceva. asa ca voi incepe asa lentano cu niste nimicuri si sper, sper sa fiu lovit de geniu pe undeva pe la mijloc(asa ca de preferat sariti primele paragrafe).

adineauri miam amintit de o vorba foarte misto si una mult prea rar folosita in facultatea al carei student sunt. "mancatias pula ta". nimic nu poate fi mai vesel decat o rugaminte in care uzatul si ingalbenitul "te rog frumos" sa fie inlocuit cu "mancatias pula ta". sigur, aceasta transformare atrage dupa sine si o modificare in topica frazei. astfel, un exemplu excelent ar fi acesta: "buna! imi dai si mie, mancatias pula ta, o tigara?". folosesc "buna!" pentru ca ma adresez unei fete. desi imaginara, ironia de ai vorbi unei fete asa mi se pare irezistibila. si ce? da! lucrurile astea ma amuza.

acu cateva zile am fost prins, interogat si perchezitionat de niste tineri domni politisti. nu au gasit decat un fumator inrait de cannabis cu toate ustensilele la el dar fara cannabis. asa ca domnii sau multumit sa ma stereotipizeze si sa presupuna lucruri ridicole despre mine. ah, cat de amuzant. pe langa cei doi politisti mai era un tip care era imbracat de strada. probabil cineva care lucreaza sub acoperire. el nu rata nici o ocazie ca sa slobozeasca toate cunostintele lui despre droguri, despre viata de strada pe care "la fel ca si noi"(el fiind sigur ca sunt in mod obligatoriu un golan care taie lumea pe strada) a cunoscuto si el odinioara. cert este ca alti prieteni deai mei, oameni, apropo, care nu au incalcat cu nimic legea, au fost opriti si perchezitionati de politie. astfel, nu putem decat sa concluzionam ca noul guvern creeaza incetul cu incetul un stat politienesc, in care incalcarile drepturilor elementare ale omului vor fi, mancatias pula ta, la ordinea zilei.

am zis la inceput sa sariti peste primele paragrafe si se pare ca a fost stupid din partea mea avand in vedere ca in afara de cel de la inceput si acest mic amendament nu exista decat doua paragrafe mari si late.(o expresie dealtfel...in realitate nu sunt nici extraordinar de mari si nici nemainpulemenit de late).

sa traiasca dom sofer.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ma cac pe ceasul de la situ asta de kkt...cu bloggeri lui de kkt..e 1:21 ceasu..acum am dat coment nu la pizda masi 16 cat zice el...